Șumudică, avertizat înaintea duelului cu FC U Craiova: „Mutu va avea o ambiție în plus. Și-a dorit să vină la CFR!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 09:43,
Marius Sumudică, sursa-Digi Sport
Marius Sumudică, sursa-Digi Sport

CFR Cluj și FC U Craiova se vor înfrunta vineri, de la ora 21:30, în prima rundă din noul sezon de Liga 1!

Formația lui Marius Șumudică a trăit periculos începutul noului sezon, astfel că ratarea Supercupei României și calificarea cu emoții în turul doi preliminar de UEFA Champions League le-au adus „feroviarilor” o încărcătură emoțională mai mare decât s-ar fi așteptat. De cealaltă parte, oltenii sunt gata să demonstreze că pot face față în Liga 1, la revenirea după zece ani de absență.

Fostul președinte al celor de la Rapid și Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, a prefațat duelul dintre cele două formații și a dezvăluit că CFR Cluj va avea un meci dificil contra Craiovei lui Mititelu. Dinu Gheorghe consideră că și ambiția lui Adrian Mutu va fi una cu atât mai mare, deoarece „Briliantul” putea ajunge în această vară în Gruia, însă în cele din urmă locul său a fost luat de Marius Șumudică.

„Eu spun că are un joc greu cu Craiova lui Mititelu, pentru că acolo este Mutu antrenor. El vine la Cluj cu o ambiție în plus. Relația lui cu patronul CFR-ului este specială, și-ar fi dorit cred că să fie antrenor la CFR Cluj, nu știu din ce motive nu a ajuns. Va încerca să demonstreze tuturor celor care probabil s-au opus să vină antrenor acolo, să le arate că înseamnă ceva în antrenorat. Atunci, Șumi va avea încă o problemă, pentru că intervine și oboseala”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

Citește și VIDEO | MARIUS ŞUMUDICĂ, DUPĂ CALIFICAREA CU EMOŢII DE LA BANJA LUKA: ,,TREBUIA SĂ FIE 7-0! RESPECTAŢI-MĂ”

cfrdinu gheorghemutufc u craiovadeclaratiirealitateasumudica