Șumudică, criză de nervi după accidentul rutier: „Nu am nici pene pe spate și nu sunt guţuman!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 21:27,
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică, tehncianul lui CFR Cluj, a vorbit după ce a fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc în Cluj-Napoca.

Antrenorul campioanei a răbufnit și a explicat că nu a fost vina lui, după ce s-a scris că s-ar fi ”aflat pe banda dedicată doar autobuzelor, în zona Primăriei, unde a agățat un autobuz mov, vrând să dea prioritate unui pieton”, conform Ziar de Cluj. Șumudică a declarat că nu va mai avea aceleași reacții ca în trecut, iar acum obiectivul său este să se concentreze la fotbal și pe ce are de făcut la CFR.

”Sunt un pic afectat așa și de un incident pe care l-am trăit astăzi…fiind lovit de un troleibuz. Practic mașina mea, autovehiculul cu care circulam, a fost acroșat de un troleibuz.

Chiar vreau să fac un apel așa: măi, oameni buni, dacă nu v-ați săturat de cancan-uri, v-am spus de acum două luni…nu-l veți mai avea pe Șumudică ăla de acum câțiva ani, care să vină și să fie pe toate paginile ziarelor și să intru la toate televiziunile!

Eu de două luni aproape nu am mai intrat la nicio televiziune și încerc să evit, să mă canalizez și să mă focusez pe ceea ce am de făcut aici. Nici nu au trecut 5 minute, m-au sunat cei de acasă, erau speriați cu fel de fel de știri pe care le-au citit.

CITEȘTE ȘI –>> ŞUMUDICĂ, SPECTACOL LA CONFERINŢA DE PRESĂ ÎNAINTEA JOCULUI CU FC U CRAIOVA: ,,CUTREMUR? UNII NU ŞI-AU TĂIAT UNGHIILE”

cfr clujreactieaccident rutiersumudicarealitatea