Şumudică, susţinere din Giuleşti! „Îl aşteptăm cu mare drag!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 11 ianuarie 2021, ora 14:28,
sumudica

Rapidiştii sunt alături de Marius Şumudică şi îl aşteaptă cu braţele deschise în Giuleşti! „La cota sa va găsi o echipă mai bună!” – spune antrenorul Nicolae Grigore despre idolul suporterilor alb-vişinii.

Îndepărtat de la Gaziantep după ce a dus echipa pe podium în Superliga Turciei, Şumudică este susţinut de rapidişti. Nicolae Grigore îl aşteaptă alături de alb-vişinii în lupta pentru promovare.

„Îmi pare rău de situaţia lui Şumi. Cred că vedem cum a fost tratat în Turcia, cred că ar trebui să fim noi mai uniţi românii faţă de reacţiile care sunt în jurul nostru. Am văzut situaţia cu Colţescu şi cum au fost atacaţi şi cum au fost puşi la zid, acum acele jigniri de care a avut parte Şumi.

M-aş bucura să vină, să ajute şi cu siguranţă ceea ce poate şi Şumi în momentul ăsta ar fi un mare plus. La Rapid nu se ţine cont de o persoană, oricine poate să aducă promovarea va fi bine primit de orice rapidist.

Şumi are însă o anumită cotă şi sunt sigur că va marge la o echipă puternică” – a declarat antrenorul Nicolae Grigore.

„Numai Şumi putea să facă ce a făcut, să ducă echipa pe primul loc. E un antrenor extraordinar. Îmi pare rău că mai am puţin şi termin cariera şi nu am apucat să lucrez cu el” – a adăugat fundaşul giuleştenilor, Ionuţ Voicu.

Turcii de la Gaziantep au renunţat la serviciile lui Şumudică după ce antrenorul român a criticat conducerea clubului, nemulţumit de cursul discuţiilor cu privire la prelungirea contractului.

sumudicarapidgaziantepgiulestipromovareNicolae Grigoreturcia
Tennis: French Open

Dedicația specială făcută de campioana de la Roland Garros: „Libuse Safrankova”

profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C