Superstarul care ne oferă șanse la medalii în turneul de la Tokyo: „Victoria din debut ar avea un impact”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 01:13,
Romania u23, Sursa foto: Profimedia
Romania u23, Sursa foto: Profimedia

Naționala lui Rădoi a obținut 3 puncte din duelul cu Honduras disputat la Kashima și poate spera să depășească faza grupelor. 

Iar de acolo, cu încă două succese, tricolorii vor pune mâna pe o medalie. Lucru pe care fostul Balon de Aur, Rivaldo, îl vede ca fiind posibil.

„Jocurile Olimpice sunt mereu genul de competiție în care echipele mai mici au tendința de a evolua mai bine decât te-ai aștepta. După victoria împotriva Hondurasului, România ar putea avea un impact la acest turneu și, cine știe, poate chiar s-ar putea lupta pentru medaliile de bronz”, a declarat fostul fotbalist brazilian.  

Acesta își vede conaționalii cu prima șansă la medaliile de aur, pe care Selecao le-a obținut și la edișia precedentă.

„În opinia mea, Brazilia este favorită principală pentru câștigarea medaliilor de aur la aceste Jocuri Olimpice. Spun asta din perspectiva jucătorilor care iau parte la turneu. Și în Brazilia au fost jucători care nu au putut participa.

Dar există o mare diferență, fiindcă Brazilia este o țară mult mai mare cu mulți jucători talentați din care s-a putut forma un lot. Nu este cazul și în România, așa că echipa olimpică a României ar putea să sufere fără câteva nume importante și fără oportunitatea de a le înlocui cum trebuie”, a completat Rivaldo. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | RAPIDISTUL ANTONIO SEFER, DUPĂ DEBUTUL LA JOCURILE OLIMPICE: ,,M-AM SUFOCAT LA UN MOMENT DAT”

 

favorite trofeuturneu olimpicsanse medaliirivaldorealitatearomania