Suporterii, cheia succesului pentru Rapid: „Trăiește doar din bilete”. Încasările după meciul cu Chindia

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 19:53,
Suporterii Rapidului pe Arena Naţională
Suporterii Rapidului pe Arena Naţională

Rapid a jucat primul meci în Liga 1 de la revenire, pe Arena Națională, contra Chindiei Târgovişte. Jocul s-a terminat cu o victorie la limită, scor 1-0.

Unicul jucător care și-a făcut ”prezența” pe tabela de marcaj a fost Adrian Bălan, care a punctat golul de trei puncte în minutul 57.

Formația din București a jucat pentru prima dată în Liga 1 de la revenire, în fața unei atmosfere senzaționale create de fanii giuleștenilor, prezenți în număr de zeci de mii. Acest aspect l-a impresionat și pe Florin Prunea, care a declarat că gruparea ”alb-vișinie” poate rezista foarte ușor pe prima scenă fotbalistică dacă lucrurile vor continua în același fel.

Fostul internațional este de părere că s-au vândut peste 10.000 de bilete, pe lângă suporterii cu abonamente, iar încasările totale ar fi ajuns la cel puțin 50.000 de euro, echivalentul unei luni de salarii. În același timp, fără taxele de închiriere a stadionului, Prunea consideră că rapidiștii mai rămân cu 20.000 de euro în posesie.

”Aseară, dacă Rapid a avut atâția spectatori în tribune, trăiește anul ăsta doar din bilete. Bănuiesc că au fost cu tot cu abonați. Părerea mea e că aseară au vândut minim zece mii de bilete. Nu a fost deschis tot stadionul, au luat doar primul inel. Părerea mea este că aseară a fost o rețetă de minim 50 de mii de euro.

Florin Prunea

Asta înseamnă aproape o lună de salarii. Dacă deschizi un inel, cred că plătești în jur de 20 de mii de euro. După jocul ăsta, eu zic că rămân 20 de mii”, a declarat Florin Prunea, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI IOSIF, DISCURS ÎN STILUL CARACTERISTIC DUPĂ VICTORIA RAPIDULUI: ,,FERICIREA ARE CHIPUL MEU”

rapidrealitateasuporteriliga 1încasăriarena nationalaprunea