Suporterii lui FCU Craiova vor să se împace cu Mititelu. Mesajul transmis și reacția lui Marcel Pușcaș

Articol de Dan Istratie - Publicat sâmbătă, 04 februarie 2023, ora 08:14,
Marcel Pușcaș
Marcel Pușcaș

„Lucrurile au ajuns mult prea departe. Nu ne mai spălăm rufele în public. Am aplanat mereu conflictele cu familia Mititelu şi aşa va fi şi acum. Am discutat cu el, lucrurile vor reveni la normal”, a transmis Sorin Chipeşu, unul dintre liderii Peluzei Sud 1997, potrivit Primasport.

Președintele lui FCU Craiova, Marcel Pușcaș, este de părere că în viitorul apropiat va trebui găsită o soluție pentru ca fanilor să li se permită accesul la meciurile pe care echipa favorită le dispută pe teren propriu.

„Fotbalul fără spectatori nu e în regulă, dar nici să ai reacţii nepotrivite. E important că azi jucătorii au evoluat bine chiar şi în absenţa suporterilor. Am avut o discuţie cu ei, în urmă cu trei zile, patronul i-a încurajat şi le-a spus să-şi vadă de joc. Au respectat ceea ce li s-a cerut, îi felicit şi sper să o ţină tot aşa. Dar nu înseamnă că trebuie să ne culcăm pe o ureche acum, urmează meciuri grele. Primul, cel cu Rapidul, e cel mai greu.

Probabil că aşa va fi într-un final (n.r. – cele două părți se vor împăca). Nu cred că poţi s-o ţii aşa la infinit, trebuie găsită o formulă de compromis. Echipa are nevoie de suporteri, e un club cu suporteri, vechi, la care suporterii au contribuit de la înfiinţare. Dar doar în anumite relaţii şi o anumită decenţă. Deciziile majore nu le ia decât patronul Mititelu”, a spus Marcel Pușcaș la finalul meciului cu U Cluj.

adrian mititelumarcel puscasfcu craiova