NEWS ALERT | Suporterii se pot întoarce pe stadioane. Condițiile impuse pentru spectatori

Articol de Valentin Walter - Publicat luni, 10 mai 2021, ora 19:24,
2.FOTBAL:ROMANIA-UNGARIA 2-0,PRELIMINARIILE CM 2014 (6.09.2013)

Spectatorii pot asista doar la evenimentele test sau la meciurile pilot, în condițiile în care România se pregătește organizarea meciurilor de la EURO 2020.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, luni, în cadrul unei conferințe presă, după ședința de guvern, în ce condiții pot să participe suporterii pe stadioanele din România.

„Competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României fără spectatori, numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

Prin excepție de la prevederile anterioare, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test/pilot cu aprobarea CNSU pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății, participarea fiind permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății” a declarat Raed Arafat, în cadrul conferinței de presă.

Citește și Veşti excelente pentru suporteri! Cupa României se va disputa cu spectatori

Raed Arafatromaniaacces spectatorirealitateaacces pe stadioanefotbal intern
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”