Surpriza de care vor avea parte Cortacero & Co din partea conducerii dinamoviste: „Se va ajunge la procese”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 22:58,
Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Actualul președinte al „câinilor”, Iuliu Mureșan, a avertizat partea spaniolă că se poate trezi cu acțiuni în instanță în urma perioadei în care administrat clubul din Ștefan cel Mare. 

După ce gruparea roș-albă a intrat în insolvență, activitatea consorțiului de firme condus de Pablo Cortacero va fi luată la puricat.

„Se va ajunge la procese, judecătorul sindic va decide. În 15 zile vom avea un raport. Se va putea ajunge să fie urmăriți cei care au greșit și au terminat clubul și la propriu și figurat. Erau contracte de zeci de mii de euro pe lună. Până și acel portar avea un contract enorm. Se adresează la FIFA și așa e mereu, jucătorii au mereu dreptate.

Jucătorii nu pot să rezilieze și nu pot face asta pentru că ar însemna să intru eu să joc fotbal și n-am jucat. N-au fost mințiți jucătorii, e greu și ca DDB-ul să țină pasul, vin foarte multe datorii din urmă. Eu când am venit la echipă, din prima zi le-am zis care e realitatea. Le-am explicat că nu avem cum legal să le dăm bani din urmă. Eu cred că am reușit să-i calmez, jucătorii au dreptate”, a recunoscut Iuliu Mureșan la Digi Sport. 

Fostul șef din Gruia a amendat și declarațiile triumfaliste ale celor de la Voluntari înaintea meicului direct din prima etapă a Ligii 1.

„Voluntari a declarat că ne dă nouă, au vrut să spună nouă victorie pentru Dinamo. Avem 15 tineri, un antrenor strain care și-a făcut treaba de la început, dar chiar dacă suntem în urmă cu pregătirea, faptul că nu jucătorii nu au vrut să joace amicalele nu s-au văzut. Fanii spectaculoși, DDB-ul care ne ajută mereu, important e că am câștigat jocul, chiar dacă unii ne-au cântat deja prohodul. E foarte greu cu FC U Craiova, e un vacarm acolo, o să fie mulți spectatori”, a încheiat oficialul dinamovist.

CITEȘTE ȘI –>>  DARIO BONETTI, CEA MAI BUNĂ ALEGERE A LUI DINAMO: „ESTE UN SUPER PROFESIONIST!”

realitateadinamocortaceroinsolventaproceseiuliu mureșan