Războiul CSA – FCSB continuă! ”Echipa lui Gigi Becali este Steaua adevărată”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019, ora 14:06,
fcsb bucurie 2
fcsb bucurie 2

Un fost jucător al roș-albaștrilor a vorbit despre războiul FCSB – CSA Steaua.

Petre Marin (46 ani) crede că FCSB este adevărata Steaua București. Acesta a explicat că nu îl interesează actele sau hotărârile judecătorești și susține că formația roș-albastră nu a retrogradat niciodată în Liga a 4-a.

”Nu am cum să ratez un astfel de meci. Sper din tot sufletul că Steaua se va impune în fața celor de la Dinamo. Îi spun Steaua, deoarece eu consider că echipa lui Gigi Becali este Steaua adevărată. Nu mă interesează niciun act de la Talpan, nu mă interesează nicio hotărâre judecătorească. Această echipă a lui Gigi a oferit continuitate, așa cum au făcut și cei din generația mea, 2006. Eu când îmbrăcam tricoul sfânt roș-albaștru mă gândeam doar la performanță. Și consider că puteam să jucăm și finala Cupei UEFA. Cred că atunci echipa noastră a făcut cinste României.

Steaua nu a retrogradat niciodată, Steaua nu a intrat în faliment, Steaua a umplut stadioanele peste tot în România. Că acum a apărut o altă echipă, care a câștigat în Tribunal numele Steaua și stema, nu mai este treaba mea. Că s-a luat echipa fraudulos sau nu mai știu eu ce acuze i se aduc lui Gigi Becali, iar nu mai este treaba mea! Eu am fost doar fotbalist și am încercat să îmi fac meseria cât mai bine.

Eu sunt sigur că și jucătorii de la Dinamo îi consideră pe fotbaliștii lui Gigi Becali ca și pe jucătorii Stelei. Din acest motiv cred că o să iasă un meci tare între cele două formații. Înainte să semnez cu Steaua eu primisem ofertă de la nea Ando și de la Cristi Borcea, dar am ales să semnez cu Steaua, nu cu Dinamo”, a declarat Petre Marin pentru ProSport.

”Jair” a îmbrăcat tricoul formației roș-albastre în perioada 2004-2010, reușind să câștige 2 titluri de campion și o Supercupă a României. De asemenea, Marin a bifat și 14 meciuri în Liga Campionilor pentru clubul din Capitală.

Vezi și VIDEO | Avantaj FCSB! Becali e convins: ”Valoric stăm mai bine decât Dinamo”

fcsbdeclaratiisteauapetre marin