Tamaș, în Giulești din următorul sezon? ”Ar fi poate cel mai mare transfer al Rapidului din ultimii ani!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 18:19,
gabi tamas astra giurgiu

Gabi Tamaș (36 ani) și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu și poate evolua în Giulești în următorul sezon.

Recent, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Tamaș s-ar fi înțeles cu oficialii Rapidului și se va alătura clubului începând cu sezonul viitor, dacă giuleștenii vor promova. 

Tamaș a decis să își încheie săptămâna trecută înțelegerea cu echipa patronată de Ioan Niculae din cauza unor motive personale, însă aventura sa în România poate continua.

Dani Coman, președintele Astrei, este convins că Rapidul va da lovitura pe piața transferurilor dacă vor reuși să îl convingă pe Tamaș să îmbrace tricoul alb-vișiniu.

„Pe Gabi Tamaş? Ar fi poate cel mai mare transfer al Rapidului din ultimii ani. L-am avut pe Gabi Tamaş la echipă şi a fost o imensă bucurie să-l văd cum se antrena.

La 36 de ani, nu cred ca a fost antrenament pe care-l să facă la 80%, le-a făcut pe toate la 100%. A fost un jucător extraordinar, care ţinea ritmul antrenamentului.” a declarat Dani Coman, potrivit TelekomSport.

dani-coman

Tamaș poate ajunge în Giulești, iar ”Chirurgul” nu se ferește să recunoască interesul pentru veteranul de 36 de ani. (Vezi AICI mai multe detalii)

300.000 de euro este cota de piață a lui Tamaș, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, veteranul de 36 de ani a bifat 23 de apariții pentru Astra, în toate competițiile, reușind să înscrie un gol.

Citește și Anunț categoric după ce Pancu a fost numit președinte la Rapid: ”O să mă înjure mulți, dar nu văd o mişcare bună!”

transfergami tamașrapiddani comandeclaratii
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”