Tătăruşanu, rezervă de lux la AC Milan! Ilie Dumitrescu: „Trebuie să ne scoatem pălăria!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 10 septembrie 2020, ora 22:47,
tatarusanu

Transferul lui Ciprian Tătăruşanu la AC Milan este privit drept lovitura carierei pentru portarul român, chiar dacă va avea şanse mici de titularizare. Gianluigi Donarumma este titularul indiscutabil al postului la noua echipă.

Chiar şi aşa, portarul echipei naţionale va fi jucătorul unei echipe cu un nume uriaş în fotbalul european. Mai mult, la Lyon românul avea un statut similar cu cel pe care îl va avea la noua sa echipă.

„Este un club imens! Ar trebui să ne scoatem pălăria! Doar câţiva români au avut ocazia să ajungă la AC Milan: Răducioiu şi Contra. Este o super echipă, plus că va avea un salariu mărit. De ce să nu meargă în Italia, la Milan!? Vor fi şi momente când se va apela la serviciile lui” – a analizat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

„Să ajungi la Milan la 34 de ani este o performanţă uriaşă” – a apreciat şi Gică Craioveanu.

1,2 milioane de euro pe sezon va încasa Ciprian Tătăruşanu la AC Milan, echipă care îi va oferi un contract pentru trei sezoane.

Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa, Steaua, Fiorentina, Nantes şi Olympique Lyon sunt echipele la care Ciprian Tătăruşanu a evoluat de-a lungul carierei.

Portarul de 34 de ani a debutat în echipa naţională în 2010 şi a adunat 69 de selecţii.

ilie dumitrescuportartransferlyonserie aromaniaciprian tătărușanuac milan