Tătăruşanu, susţinut după debutul ratat la AC Milan. Pioli: „Comparaţiile nu sunt corecte!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 29 octombrie 2020, ora 12:48,
tatarusanu
tatarusanu

Ciprian Tătăruşanu ar putea fi din nou titular la AC Milan, la câteva zile după debutul de coşmar cu AS Roma. Italienii întâlnesc Sparta Praga în grupele UEFA Europa League.

Cu Gianluigi Donarumma infectat cu COVID-19, Stefano Pioli este gata să îi mai dea o şansă portarului român. Antrenorul lui AC Milan i-a transmis un mesaj de susţinere românului.

„E un profesionist exemplar, un portar excelent. Cred că acele comparații cu Donnarumma nu sunt corecte, sunt doi jucători care au același rol, cu caracteristici importante.

El are toată încrederea mea și a colegilor, nu avem timp să dăm probe, avem timp doar să încercăm să ne evaluăm munca, să încercăm să înțelegem unde greșit și să progresăm, a spus Stefano Pioli.

Chiar şi aşa, AC Milan îşi ia măsuri de siguranţă. Italienii nu vor să îl piardă pe titularul Donarumma, al cărui contract expiră în 2021. Oficialii liderului din Serie A l-au contactat din nou pe agentul portarului italian pentru a negocia prelungirea înţelegerii.

Produs al clubului AC Milan, Donarumma cere un salariu de 10 milioane de euro pentru a-şi prelungi angajamentul.

Cu victorii pe linie în startul sezonului, Milan a remizat pe propriul teren cu AS Roma la primul meci cu Tătăruşanu în poartă. S-a încheiat 3-3, iar românul a greşit grav la primul gol al oaspeţilor.

CITEŞTE ŞI: Tătărușanu, pus la zid din toate părțile! Suporterii lui AC Milan au răbufnit

Tătărușanuantrenorstefano pioliac milanportarEuropa Leaguedonarumma