Telenovela Nicușor Stanciu la Galatasaray nu s-a oprit! Președintele turcilor: „Negocierile continuă”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 22:28,
Nicușor Stanciu
Nicușor Stanciu

Nicușor Stanciu rămâne în continuare în vizorul celor de la Galatasaray, cu toate că negocierile intraseră în impas.

Oficialii Slaviei Praga au fost nemulțumiți de faptul că suma oferită de turci pentru Stanciu este foarte mică comparativ cu importanţa pe care o are românul în cadrul echipei din capitala Cehiei.

Totuși, în cadrul unei conferințe de presă ținută astăzi, președintele formației de pe ”Cim Bom”, Burak Elmas, a fost întrebat despre transferul internaționalului român. Acesta a explicat că, în ciuda unor difențe între cererea cehilor și oferta turcilor, negocierile dintre cele două cluburi pentru mutarea lui Nicușor Stanciu continuă.

”Am avut o întâlnire cu cei de la Slavia Praga pentru a discuta despre Nicolae Stanciu, am vorbit direct cu președintele clubului.

Sunt niște diferențe între suma cerută de ei pentru jucător și suma oferită de noi, dar negocierile continuă”, a declarat președintele celor de la Galatasaray.

Diferența de preț nu ar fi așa de mare, în condițiile în care cehii s-ar mulțumi cu 7,5 milioane de euro, iar cei din Turcia ar fi oferit cu un milion mai puțin.

CITEȘTE ȘI –>> STANCIU, SUPĂRAT PE OFICIALII SLAVIEI DUPĂ RATAREA TRANSFERULUI LA GALATASARAY: „L-A ENERVAT ATITUDINEA CLUBULUI!”

slavia pragagalatarasaynicusor stanciurealitateatransfer