Testare COVID-19 în lotul echipei naționale! FRF a anunțat rezultatele acestora

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021, ora 11:46,
Sursă foto: frf.ro
Sursă foto: frf.ro

România urmează să dispute două meciuri decisive în vederea calificării la Campionatul Mondial din Qatar, cu Germania și cu Armenia.

Partida cu naționala pregătită de Hansi Flick va fi vineri, pe 8 octombrie, de la ora 21:45, în timp ce duelul cu Armenia va fi trei zile mai târziu.

Înainte de merge în Hamburg, acolo unde va avea loc prima întâlnire, lotul pregătit de Mirel Rădoi a fost supus unei testări COVID-19, marţi, la Mogoşoaia, de personalul medical acreditat UEFA. Staff-ul primei reprezentative a așteptat cu sufletul la gură rezultate.

Din fericire, niciun tricolor nu a ieșit pozitiv, astfel că selecționerul de 40 de ani se poate baza pe tot efectivul convocat pentru această ”dublă”. La ultima acțiune a echipei naționale, Dorin Rotariu și Ianis Hagi au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

„Marţi, tricolorii care nu sunt vaccinați sau nu au trecut prin boală au efectuat testarea Covid solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei din Germania. Avem rezultatele și toate sunt NEGATIVE! Luptăm Împreună!”, se arată într-un comunicat FRF.

 

CM 2022realitateateste covid-19mirel rădoiCovid-19echipa nationala