Titi Tudor, în lacrimi! Unul din cei mai apreciați antrenori de box a murit!

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 16:04,
Titi Tudor

Sportul din România trece din nou prin momente grele, după ce un cunoscut antrenor de box s-a stins din viaţă.

Tehnicianul care i-a lăsat pe cei din box mai săraci cu plecarea sa spre ceruri, a colaborat de-a lungul timpului cu celebrul Titi Tudor.

Omul care a pregătit de-a lungul anilor generaţii de pugilişti şi a plecat din lumea sportului, îndurerând lumea boxului este Dumitru Şerban, 84 de ani.

Sursa foto: Valea Prahovei

Acesta a decedat, joi, pe 13 mai, după ce viaţa sa a fost legată în mare parte de lumea boxului din Câmpina, unde a pregătit numeroşi pugilişti, fiind unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni ai acestui sport.

Dumitru Şerban a devenit antrenor de box în anul 1977 şi nu lipsea la nicio gală din Grădina de Vară a oraşului Câmpina. Pentru că i-a plăcut foarte mult să lucreze cu copiii, în ultima periaodă a carierei a fost antrenor la Clubul Energy Sterom și AIKO.

Fiind foarte apreciat în lumea boxului, Dumitru Şerban a avut mai multe colaborări şi cu Titi Tudor, iar prin intermediul său mai mulţi elevi au luat parte la mai multe competiţii locale şi naţionale.

Pe lângă box, Dumitru Şerban mai mergea când avea ocazia la lupte, arte marțiale şi chiar fotbal.

Sursa Foto: Profimedia Images

Citeşte şi A murit un fost jucător și conducător al unei campioane a României!

boxpugilistititi tudordumitru serbandecesrealitatea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”