„Toate babele îl iubesc pe Alex Mitriță” Mihai Rotaru, un nou atac la adresa lui Edi Iordănescu: „Să se ferească de acatiste!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat sâmbătă, 25 mai 2024, ora 11:31,
Alexandreu Mitriță
Alexandreu Mitriță

 

Mihai Rotaru a lansat un nou atac la adresa lui Edi Iordănescu! Patronul de la Universitatea Craiova nu înțelege motivul pentru care selecționerul „l-a lăsat acasă” pe vedeta echipei sale.

„În Italia a jucat, în America a făcut spectacol. Toată lumea era îndrăgostită de el. Cele mai bune reușite din România le are Alexandru Mitriță. Vorbim de goluri, pase de gol și penalty-uri scoase, Alexandru Mitriță stă cel mai bine.

Nu vorbesc din postura de patron al echipei, ci din postura de fan al echipei naționale. Mitriță este un jucător admirat în Oltenia. Mitriță e un jucător spectaculos de care trebuie să se bucure și suporterii naționalei.

El, în ultimul timp, a jucat și în spatele vârfului sau al doilea vârf și a dat randament. Nu l-am comparat cu Coman, am spus că e cel mai bun jucător din campionat, pe cifre.

Eu vorbesc de realizări. Conform statisticilor, Mitriță este cel mai bun jucător din campionat. Este un jucător care poate să-ți rezolve un meci de unul singur. Mitriță poate să desfacă singur o apărare.

Noi, fără noroc nu ajungeam aici (n.r.- la EURO), mult noroc. Apropo de iconițe și noroc, să mai glumim puțin, toate babele din Oltenia îl iubesc pe Mitriță, să îi fie frică de acatiste (n.r.- lui Edi Iordănescu)”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

mihai rotarumitriță