SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Tokyo, oraș interzis! Motivul pentru care tricolorii lui Rădoi nu vor putea lua la pas capitala japoneză

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 18:35,
Sursă foto: FRF TV
Sursă foto: FRF TV

Naționala de fotbal care ne reprezintă la ediția din acest an a marii sărbători a sportului a ajuns pe pământ asiatic și a fost cazată la un stabiliment aflat la mai bine de 100 de kilometri de cel orașul gazdă al competiției. 

În același avion cu tricolorii au aterizat în Japonia și componenții lotului de tenis de masă al României. Însă din cauza restricțiilor impuse de autoritățile nipone, Marius Marin & Co nu vor putea primi vizite pe perioada desfășurării turneului final. Pe parcursul drumului de la aeroport la hotelul unde s-au cazat, jucătorii lui Rădoi au puttu admira câte puțin din frumusețile metropolei din Țara soarelui răsare.

Ei nu vor putea vizita capitala Japoniei din cauza  măsurilor impuse de guvernul japonez în contextul răspândirii coronavirusului în țara gazdă a JO. Lor le vor fi permise deplasările doar la antrenamente și la cele trei meciuri programate în grupele comeptiției. Două dintre ele vor fi la Tokyo, iar celălalt la Sapporo.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | CONDIȚIA NECESARĂ PENTRU A NE ÎNTOARCE CU O MEDALIE DE LA TOKYO: „UN DEMARAJ BUN ȘI SPRINT PÂNĂ LA FINAL”

coronavirustokyomăsuri restrictiverealitatearomaniapandemieturneu olimpic