Toni Petrea, lăsat descoperit după convocările lui Rădoi și Mutu! Câți jucători va avea la dispoziție pentru antrenamente

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 12:58,
toni petrea

„Roș-albaștrii” mai au trei meciuri de disputat din sezonul regulat, iar ultimii adversari ai bucureștenilor sunt CFR Cluj, CSU Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe!

Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, are motive de îngrijorare în ceea ce privește ultimele două partide din sezonul regulat. Liderul Ligii 1 va rămâne după meciul cu CFR Cluj fără Florin Tănase, Florinel Coman și Ovidiu Popescu, toți trei convocați de Mirel Rădoi la naționala mare a României, în timp ce Andrei Vlad, Denis Haruţ, Darius Olaru, Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă şi Octavian Popescu, au ieșit și ei din planurile lui Petrea, deoarece vor merge la EURO 2021.

Pe lângă cei menționați mai sus, FCSB l-a pierdut pentru următoarea perioadă și pe Risto Radunovic, convocat la naționala Muntenegrului și există șansa ca Ovidiu Șut și Gabriel Simion, ambii aflați pe lista de rezervă a lui Adrian Mutu, să fie chemați și ei la lotul reprezentativei de tineret.

Astfel, în condițiile actuale, Toni Petrea va avea la dispoziție un lot format din puțini fotbaliști, pe care să îi pregătească pentru finalul sezonului regulat.

Lotul FCSB-ului fără jucătorii chemați la loturile naționale:

  • Portari: Cătălin Straton, Ștefan Târnovanu, Mihai Udrea
  • Fundași: Iulian Cristea, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Aris Soiledis, Alexandru Pantea, Vali Crețu
  • Mijlocași: Gabriel Simion, Dragoș Nedelcu, Lucian Filip, Ovidiu Perianu, Ionuț Vînă, Adrian Șut
  • Atacanți: Ante Vukusic, Alexandru Buziuc

Citește și Alarmă la CFR, înainte de meciul cu FCSB! Edi Iordănescu nu mai are niciun atacant valid

echipa nationalarealitatealiga 1jucatorifcsbtoni petrea
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal