Toni Petrea nu a văzut probleme de arbitraj în meciul cu UTA: „Este corect rezultatul, e o victorie meritată”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 01:12,
Toni Petrea
Toni Petrea

FCSB a învins-o pe UTA, cu 2-1, într-un meci disputat duminică, pe Arena Națională, în etapa a 18-a a Ligii 1. Gazdele au marcat din două penalty-uri controversate.

Toni Petrea apune că vicecampioana en-titre a meritat victoria contra arădenilor.

UTA este o echipă bună care ar trebuie să facă parte din play-off. Ne-au pus probleme. Am reuşit să marcăm, de data asta primi. Puteam să închidem jocul mult mai devreme. Mă declar mulţumit de faptul că jucătorii nu au cedat. Nu mă uit după meciuri la faze, am alte probleme de discutat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, voi vedea în faza asta. Din păcate pana nu se va rezolva cu VAR-ul, tot vor fi discuţii. Sper ca arbitrajul să fie corect pentru toată lumea şi să se decidă totul pe teren. 

Keşeru a încercat, s-a zbătut. Tavi Popescu ii spun mereu să între în careu, ca ştie sa conducă mingea bine în regim de viteză şi poate să scoată multe lovituri de la 11m sau să înscrie. Budescu n-a mai intrat, că am zis să închidem jocul. 

E frustrant să câştigi atâtea jocuri şi tot sa ai diferenţa asta de puncte… Dar asta este situaţia. Trebuie să ne intereseze fiecare joc în parte şi să ne apropiem de primul loc. Mai e şi play-offul, se va juca, eu aşa cred. Nu cred că o echipă iese total din lupta pentru titlu după o înfrângere. Este corect rezultatul de azi, am avut ocazii, e o victorie meritată”, a declarat Toni Petrea după meci.

Citește și FCSB, VICTORIE CU DOUĂ PENALTY-URI CONTRA UTA-EI. ARĂDENII AU CONTESTAT AMBELE LOVITURI DE PEDEAPSĂ

2 1antrenortoni petreautaliga 1realitateapenaltyfcsb