Tot suporterii vin cu bani la Dinamo! ADPD face o „injecție” de 40 de mii de euro!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 27 octombrie 2020, ora 20:06,
suporteri dinamo

„Asociația Dinamoviști pentru Dinamo” e pregătită să ajute echipa cu suma de 195.409 lei, pentru a ajuta Academia de juniori a grupării.

Spaniolii joacă un fel de alba-neagra cu Dinamo și împing restanțele la limita suportabilului pentru jucători. Problemele se resimt și la Academia clubului resimte iar cei din ADPD nu au rămas indiferenți. Cei 500 de membri cotizanți au luat taurul de coarne și au strâns suma de 40.000 de euro, bani pentru activitatea Centrului de copii și juniori.

Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a fost în ultima perioadă în contact direct cu conducerea clubului nostru, respectiv cu domnii Ioan Mărginean și Cornel Țălnar, pentru a identifica modul în care poate acorda sprijin în rezolvarea unora dintre problemele cu care se confruntă în acest moment Dinamo.

Întrucât Academia Dinamo trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, iar o funcționare normală cere efectuarea de urgență a mai multor reparații la Centrul de Copii și Juniori, conducerea ADPD nu rămâne indiferentă la problemele prezentate de domnul Ioan Mărginean (manager general) și a decis implicarea de îndată, pentru ca juniorii noștri să își poată desfășura antrenamentele în condiții optime.

După cum știți, de la lansarea oficială a ADPD, 500 de suporteri dinamoviști au cotizat și donat în contul Asociației o sumă destul de importantă de bani, respectiv 195.409 lei, bani care vor fi folosiți integral pentru rezolvarea problemelor de la Academia Dinamo. În zilele următoare va avea loc o întâlnire între conducerea clubului și reprezentanții ADPD pentru a stabili detaliile acestei colaborări. Vom reveni cu toate detaliile. Totul Pentru Dinamo!”, au transmis cei din ADPD pe contul oficial de facebook.

Citește și Fost angajat al FRF despre Burleanu: „Singurul interes pe care-l are este propovăduirea și dezvoltarea programului național Păstrarea scaunului sub fund”

suporteri dinamoADPDdinamorealitatea
fcsb1

Gigi Becali pune frână plecării lui Florin Tănase de la FCSB! Ce mesaj le transmite arabilor

gigi becali fcsb

„Îi trebuie bani mulți ca să se lupte cu mine!”. Mesajul transmis de Gigi Becali unui patron din Liga 1