Tottenham vrea să un star de la Barcelona

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 21 noiembrie 2023, ora 13:27,
tottenham
tottenham

Tottenham Hotspur, echipa care a surprins în primele zece etape ale sezonului din Premier League, pare să-și îndrepte atenția către o vedetă de la Barcelona.

Tottenham se află pe locul patru în clasamentul Premier League, în ciuda celor două înfrângeri consecutive suferite în acest sezon, primele din campionat, în fața lui Chelsea, scor 4-1, și Wolves, scor 2-1.

Echipa din Premier League manifestă interes pentru un transfer de amploare în această iarnă. Potrivit publicației spaniole Sport, Tottenham este pregătit să facă o ofertă pentru brazilianul Raphinha (26 de ani) de la Barcelona.

Raphinha a pierdut statutul de titular în echipa condusă de Xavi, în urma ascensiunii tânărului jucător Lamine Yamal, provenit din academia catalanilor, La Masia.

Tottenham nu se limitează doar la o sumă semnificativă de bani, ci este pregătită să ofere și un jucător de bază în echipa „Lilywhite”, argentinianul Cristian Romero.

Câștigător al Cupei Mondiale cu naționala Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar, Romero se află în vârful listei de jucători la care antrenorul Ange Postecoglou ar putea renunța în cazul unei oferte de acest gen.

Romero a ajuns la Tottenham în 2021, venind de la Atalanta, pentru suma de 50.000.000 de euro. Echipa se află pe locul patru în clasamentul Premier League, având 26 de puncte după disputarea a 12 etape.

chelsea#raphinhapremier leagueTottenham Hotspurbarcelona