Totul s-a dat uitării! Mesajul lui Eduard Novak pentru Ana Maria Popescu după retragerea din scrimă

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 14:31,
Eduard Novak şi Ana Maria Popescu
Eduard Novak şi Ana Maria Popescu

Ana Maria Popescu şi anunţat retragerea din scrimă la vârsta de 37 de ani, după aproximativ două decenii în care a încântat românii cu performanţele sale.

Dacă în vară, după argintul obţinut de sportiva din România la Tokyo, Ana Maria Popescu şi Eduard Novak, ministrul Sportului, se aflau în conflict, acum totul s-a dat uitării.

Ministrul Tineretului şi Sportului a ţinut să transmită un mesaj prin intermediul reţelelor de socializare prin care o felicită pe Ana Maria Popescu pentru întreaga sa carieră în scrimă.

Citește și O NOUĂ MEDALIE PENTRU ANA MARIA POPESCU! ROMÂNCA A CUCERIT ARGINTUL LA MONDIALUL DIN DUBAI

,,Una dintre cele mai mari campioane ale României şi-a anunţat retragerea din cariera sportivă: Ana Maria Popescu. De azi, scrima românească a rămas fără un luptător de mare valoare, însă Ana Maria va fi un exemplu pentru viitoarele generaţii şi mi-aş dori ca ea să rămână alături de această frumoasă disciplină, ca să o facă mai puternică.

Chiar dacă am avut momente de neînţelegere, respectul între campioni rămâne neştirbit, iar între noi nu pot exista supărări. Respirăm acelaşi aer, avem acelaşi sânge. Îţi mulţumesc, Ana Maria, pentru tot ceea ce ai făcut pentru această ţară! Mult succes mai departe, în tot ceea ce vei realiza!’‘, a postat Eduard Novak, pe Facebook.

Citeşte şi NEWS ALERT | ANA MARIA POPESCU S-A RETRAS DIN ACTIVITATE! MESAJUL EMOȚIONANT AL CAMPIOANEI LA SCRIMĂ

realitatearetragereana maria popescuscrimaEduard Novak