Trădarea verii în Liga 1 prinde contur! Rapid confirmă interesul pentru Adam Nemec

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 19:43,
Adam Nemec
Adam Nemec

Plecat de la Dinamo din cauza problemelor financiare, slovacul Adam Nemec poate ajunge la Rapid în această vară!

Reveniți în Liga 1 după șase ani de absență, rapidiștii vor să producă surpriza încă din primul sezon și să obțină o clasare cât mai sus la finalul campionatului. Pentru asta, „alb-vișinii” au punctat semnificativ la nivelul transferurilor și au obținut deja semnăturile lui Claudiu Belu, Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Dragoș Grigore, Cristi Săpunaru și Junior Morais, însă nu au de gând să se oprească aici.

Președintele clubului, Daniel Niculae, a vorbit despre situația lui Adam Nemec și a declarat că jucătorul reprezintă o soluție pentru Rapid în momentul de față. Totodată, oficialul giuleștenilor a dezvăluit și singura condiție pentru care slovacul ar putea ajunge sub comanda lui Mihai Iosif, dar și ce transferuri mai pregătesc „alb-vișinii” în următoarea perioadă.

”Nemec este un jucător foarte interesant, nu doar pentru noi. Am urmărit foarte mulți jucători, dar cel de număr 9 este un post neacoperit încă. Sunt mai multe tipuri de atacanți centrali, l-am studiat pe Nemec în ambele mandate la Dinamo, e un atacant de careu. Nemec poate fi o soluție, nu am ajuns să discutăm cu el sau cu agentul lui, poate fi o variantă pentru Rapid. Dar nu pentru un salariu de peste 10 mii de euro.

Căutăm jucători de o perioadă destul de lungă, cu unii ne-am înțeles mai repede, cu alții suntem în discuții. Suntem aproape să mai aducem 2-3 jucători pe poziții neacoperite, un număr 9, o extrema, un mijlocaș central, altul care să acopere și banda stângă și banda dreaptă. Chiar dacă am adus fundași, Rapidul nu are cum să fie echipă defensivă, niciodată! Avem nevoie să formăm un vestiar puternic, obiectivul pe termen scurt e rămânerea  în prima ligă”, a spus Daniel Niculae, potrivit Digi Sport.

Citește și EXCLUSIV | DUPĂ UHRIN, UN ALT JUCĂTOR DE BAZĂ A PLECAT DE LA DINAMO: „NU AM PUTUT SĂ ÎL CONVINGEM!”

daniel niculaedeclaratiirealitateadinamoliga 1adam nemecrapid