EXCLUSIV | După Uhrin, un alt jucător de bază a plecat de la Dinamo: „Nu am putut să îl convingem!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 14:16,
Dinamo, Sursa foto- Profimedia Images
Dinamo, Sursa foto- Profimedia Images

Președintele clubului din Ștefan cel Mare, Iuliu Mureșan, a confirmat plecarea unui titular de la Dinamo din sezonul precedent!

„Alb-roșii” continuă să traverseze cea mai grea perioadă din istorie, iar problemele financiare cumulate cu cele sportive nu au făcut altceva decât să adâncească și mai mult greutățile clubului. După intrarea pentru a doua oară în insolvență, Dinamo s-a despărțit în această zi de Dușan Uhrin Jr., dar și de Adam Nemec, care au ajuns la capătul răbdării în Ștefan cel Mare.

Iuliu Mureșan a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația atacantului slovac și a dezvăluit că acesta a plecat și el de la Dinamo. Oficialul „câinilor” a ținut însă să îl laude pe Nemec pentru profesionalism și consideră că fotbalistul în vârstă de 35 de ani este un adevărat exemplu pentru jucătorii români. Totodată, Mureșan a mărturisit și cum și-a petrecut vârful dinamoviștilor ultima zi în „Groapă”.

Adam Nemec

„Adam Nemec a plecat și el astăzi de la echipă. Mie personal îmi pare foarte rău pentru acest jucător, este un super profesionist, chiar este de dat exemplu în fotbalul românesc și mai ales la tinerii fotbaliști români. El s-a antrenat chiar și astăzi, a fost la sală, iar mai apoi a făcut niște alergări în jurul terenului.

Citește și EXCLUSIV | IULIU MUREȘAN A CONFIRMAT DESPĂRȚIREA DE DUȘAN UHRIN JR.! CE ANTRENOR ESTE FAVORIT SĂ VINĂ LA DINAMO

După aceea a făcut și antrenamentul alături de echipă, urmând ca la final să mai alerge vreo jumătate de oră de unul singur. Este un exemplu de profesionist adevărat. Nu am putut să îl conving să mai rămână pentru că situația este așa cum este la Dinamo în momentul de față!”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și LOVITURĂ PENTRU UHRIN JR.! NEMEC ȘI-A REZILIAT CONTRACTUL ȘI POATE AJUNGE LA O RIVALĂ DIN LIGA 1

realitateadinamoadam nemecdeclaratiiiuliu mureșanliga 1