Tragedie cumplită pentru un cunoscut patron de fotbal! Fiul de 23 de ani, găsit mort în apartament

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 03 octombrie 2021, ora 13:23,

Maurizio Zamparini, unul dintre cei mai cunoscuți finanțatori din fotbalul italian, a primit o veste tragică în acest sfârșit de săptămână. 

Fiul său de doar 23 de ani, Armando, a fost găsit decedat în apartamentul său din Londra conform celor de la Mirror. Trupul său neînsuflețit a fost găsit în casa sa din Mayfair după ce încercările tatălui său de a lua legătura cu el au fost sortite eșecului. Menajera a fost cea care l-a găsit fără suflare în propria locuință. Ea ar fi sunat imediat la ambulanță, însă Armando ar fi fost deja mort se pare la momentul apelului conform presei din peninsulă.

„Armandino a murit chiar cu o zi înainte să înceapă munca la o companie mare, în Londra. I-am trimis un mesaj joi, înainte de asta, i-am urat baftă. Nu mi-a mai răspuns”, a spus Zamparini pentru La Repubblica. 

Armando era cel mai tânăr dintre cei 5 copii ai patronului echipei ce activează în Serie C italiană. El era rezultatul relației cu Laura Giordani. Zamparini senior a mărturisit că tânărul a avut niște probleme de sănătate în trecut, dar o anchetă va stabili exact cauza morții băiatului de 23 de ani.

„A suferit de bronșită asmatică severă în trecut, care i-a provocat diferite probleme, însă nu au existat altele de care să știu”, a mai spus patronul sicilienilor. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | JURGEN KLOPP NU A MAI REZISTAT ȘI A RĂBUFNIT: „DE CE NU AVEM VOIE SĂ DĂM SFATURI?”

londrafiudeceszamparinipalermorealitatea