Tragedie în lumea fotbalului! A murit unul dintre cei mai cunoscuți suporteri

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 13:21,

O nouă tragedie a lovit lumea fotbalului, după ce unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri din lume a decedat, după ce o întreagă viaţă şi-a susţinut echipa favorită.

În semn de compătimire pentru fostul suporter şi familia acestuia, echipa de fotbal pe care acesta a susţinut-o neîncetat şi-a shimbat poza de copertă de la pagina oficială de Facebook în una cu el.

Asta nu e tot. Acum, emblema clubului Gornik Zabrze, din Polonia, este marcată de doliu, după ce Stanislaw ,,Leon” Setkowski s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani. Tragicul anunţ a fost făcut chiar de către echipa pe care a susţinut-o mereu.

,,Tocmai am primit o veste foarte tristă. Unul dintre cei mai recunoscuţi şi apropiaţi oameni din Gornik a murit. Mare susţinător şi simbol al lui Gornik, dar mai presus de toate, un om su suflet mare şi spirit, Leon, vei rămâne mereu în amintirile şi inimile noastre! Transmitem cele mai sincere condoleanţe faţă de cei apropiaţi lui Stanislas.”, apare în postarea făcută de către cei de la Gornik Zabrze.

Gornik Zabrze este al doilea cel mai titrat club din Polonia, cu nu mai puţin de 14 titluri câştigate, cu unul mai puţin decât Legia Varşovia.

La Gornik Zabrze a ajuns în acestă vară şi vedeta Lukas Podolski. După ce a jucat la echipe precum Koln, Bayern Munchen, Arsenal, Inter sau Galatasaray, acesta a ales ca la 36 să joace pentru a doua cea mai galonată echipă din Polonia. Podolski a jucat pentru Germania, locul său de naştere fiind în Polonia, la Gliwice.

Citeşte şi DOLIU IMENS! A MURIT O LEGENDĂ A FOTBALULUI MONDIAL

polomia decesrealitateagornik zabrzelukas podolski