Tragedie la Salonic! Ultrașii lui PAOK au ucis cu bestialitate un fan al rivalei din oraș. Ultimele cuvinte ale victimei

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 02 februarie 2022, ora 10:35,
sursa foto- PAOK/Facebook
sursa foto- PAOK/Facebook

O veste cutremurătoare vine din Grecia, acolo unde un grup de suporteri ai echipei lui Răzvan Lucescu ar fi omorât cu sânge rece un susținător al lui Aris Salonic, marea rivală din oraș!

Alkis Kambanos, un tânăr în vârstă de 19 ani care era cunoscut ca fan al echipei Aris, a fost atacat în jurul orei 01.00 pe străzile din Salonic de mai multe persoane aflate în două mașini, anunță jurnaliștii de la Greekreporter.com. Victima se afla alături de un alți doi prieteni în momentul în care a fost înjunghiat în coapsă.

Din păcate, tânărul a pierdut foarte mult sânge și a murit, în timp ce prietenii săi au suferit răni deosebit de grave și au primit îngrijiri medicale la spitalul Papanikolaou. Conform sursei citate mai sus, vinovații ar fi fost ultrașii din galeria lui PAOK Salonic. „Locuiesc deasupra, dar nu am ieșit pe balcon. Îmi era frică. Erau mulți!”, a spus unul dintre martorii atacului. Acesta a dezvăluit și ce a strigat tânărul Alkis Kambanos în momentul în care a fost atacat. „Te rog să nu mă mai lovești!”.

Citește și VIDEO | Haos la Salonic! Suporterii echipei lui Răzvan Lucescu au intrat pe teren la derby-ul cu Aris

paokcrimasuporterisalonicAris