Transferuri din Liga 1 pentru Rapid!? Ce a spus Dan Șucu: „Bani există! Există sumele necesare!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022, ora 16:37,
Rapid
Rapid

Rapid dorește să se întărească în perioada de transferuri din iarnă. Giuleștenii luptă pentru locurile fruntașe, iar Adi Mutu vrea să mai aducă jucători.

Conducerea bucureștenilor a vorbit recent despre doi jucători aflați pe lista de transferuri. Iată ce a declarat Dan Șucu.

„Bani există! Există sumele necesare!”

„Coman și Alibec la Rapid? Partea sportivă o veți vorbi cu Daniel Niculae. Dar, din punctul nostru de vedere, bani există. Există sumele necesare pentru oportunități care justifică cheltuirea lor”, a declarat omul cu banii de la Rapid, în cadrul unei conferințe de presă.

„Ne-am făcut lista pentru Moș Crăciun!”

„Ne-am făcut lista pentru Moș Crăciun, în fiecare an o facem. Acum, să vedem dacă am fost cuminți. Nu aș vrea să vorbesc despre transferurile lui Alibec și Coman, pentru că mai avem meciuri de jucat. Mai avem meciuri importante, pentru că mai avem meciuri importante în campionat și în Cupa României. A apărut și această oportunitate importantă de face un triunghiular cu două nume importante din fotbalul european. Mai e mult până să-i scriem Moșului despre ce jucători ne dorim”, a adăugat Daniel Niculae.

rapiddan sucudaniel niculae