Tratamentul unor vraci nu a avut efect la Daniel Pancu: „În loc să stau pe bară o lună, am stat 3”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 13 august 2022, ora 09:54,
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman a readus în discuție tratamentele alternative. Daniel Pancu spune că, în cazul lui, vizita la niște vraci egipteni nu a avut efect.

Marius Niculae s-a recuperat în 2 zile după ce a trecut pe la vraciul Marijana Kovacevic

Mijlocașul FCSB Florinel Coman s-a accidentat la meciul Dunajska Streda – FCSB 0-1, din prima manșă a Turului 3 preliminar al Conference League.

Jucătorul a fost dus de urgență la celebrul „vraci” Marijana Kovacevic și a fost recuperat în timp record. De tratamentul ei a beneficiat și fostul internațional român Marius Niculae.

E în funcție de fiecare organism, pentru că suntem diferiți. La unii reacționează pozitiv, cum a fost cazul meu, la o problemă musculară. După două zile, nu mai aveam nimic, am putut juca.

Chiar la echipa națională am fost convocat. Cu cât e mai din timp, cu atât te tratezi mai repede. Mi-a introdus acel lichid, mi-am făcut radiografie, nu mai aveam nimic și am mers la echipa națională. Nu, nu a recidivat”, a spus Niculae, la emisiunea Liga Digisport.

În loc să stau pe bară o lună, am stat 3”, a spus Daniel Pancu, referindu-se la o vizită făcută unor vraci

Altfel au stat lucrurile în ceea ce îl privește pe fostul atacant al Rapidului, Daniel Pancu, noul selecționer al echipei U20 a României U20.

La mine n-au prins astea și am mai fost în situația asta cu o ruptură în 2002, înainte să plec la Beșiktaș. Am fost cu domnul Țiriac, aveam un vraci egiptean pentru jucătorii din circuitul ATP, cei mai mari.

Îi făcea bine, dar la mine n-a funcționat. Atunci, în loc să stau pe bară o lună, am stat 3. Nu am rezistat decât 5 minute la tratament”, a făcut cunoscut Daniel Pancu.

Florinel Coman a fost recuperat în timp record de Marijana Kovacevic

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară în prima manșă a meciului cu echipa slovacă Dunajska Streda, din Turul 3 preliminar al Conference league.

Deși s-a spus că accidentarea îl poate ține departe de teren mai bine de o lună, fotbalistul a fost recuperat miraculos de vraciul sârb Marijana Kovacevic.

Și Marijana s-a închinat când a văzut cât de repede s-a recuperat. Există șansa ca Florinel Coman să vină miercuri, iar joi să fie pe teren.

Exemplul Planic… El a ajuns noaptea la Guimaraes, iar a doua zi a fost pe teren. Marijana Kovacevic crede că va fi apt de joc joi. El va fi sănătos.

Ar trebui ca joi să joace de la început. El o să fie ca ceilalți jucători”, declara Mihai Stoica, managerul general al FCSB, înaintea partidei.

Până la urmă, Coman nu a fost folosit niciun minut de antrenorul Nicolae Dică, deoarece FCSB și-a asigurat calificarea în play-off-ul competiției fără prea mari emoții.

Marijana KovacevicFlorinel Comandaniel pancu