„Trebuie să tragem mai mult de timp pe finalul partidelor!”-Dinamo, plan pentru salvarea de la retrogradare!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 22 aprilie 2024, ora 19:17,
Dinamo
Dinamo

Dinamo se luptă din greu pentru a evita retrogradarea directă în acest an. „Câinii” se află în zona „fierbinte” a clasamentului.

Goncalo Gregorio a vorbit înaintea partidei cu cei de la FC Botoșani. Fotbalistul trupei din „Ștefan cel Mare” a propus o strategie pentru ca echipa lui să se mențină în primul eșalon.

„Trebuie să tragem mai mult de timp pe finalul partidelor!”

„Noi, jucătorii, ne dorim toţi să câştigăm. Nimeni nu doreşte mai mult decât noi să câştige, deci nu e vorba despre motivaţie. Dăm totul pe teren, alergăm şi muncim pentru echipă, pentru noi, pentru familiile noastre. Obiectivul nostru este să o salvăm pe Dinamo de la retrogradare, această echipă merită să continue în liga întâi. Acum cu FC Botoşani clar va fi un meci dificil, dar suntem puternici, pozitivi şi credem în noi. Ne dorim să câştigăm acum cu FC Botoşani

Sunt momente care se întâmplă în fotbal. Fiecare joc este diferit, însă adversarii cred că au avut şi noroc. Uneori avem şi noi nevoie de puţin noroc pentru a putea câştiga. Însă cred că suntem într-un moment bun. Lucrăm să nu mai facem greşeli. Poate că trebuie să tragem mai mult de timp pe finalul partidelor, nu ştiu. Câteodată se întâmplă să primim aceste goluri în prelungiri. Dar învăţăm din greşeli şi încercăm să nu le mai repetăm în meciurile următoare”, a mărturisit Goncalo Gregorio, potrivit Agerpres.

Goncalo Gregoriodinamo