Trece Liga 1 la 18 echipe din sezonul următor? Răspunsul lui Răzvan Burleanu a venit imediat

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022, ora 08:36,
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Președintele Federației Române de Fotbal a vorbit despre posibilitatea ca sistemul competițional din Liga 1 să sufere din nou modificări la finalul actualei stagiuni!

În momentul de față, Liga 1 are în componența sa 16 echipe, însă fostul selecționer al primei reprezentative, Mirel Rădoi, a lansat o ipoteză-șoc. Acesta a dezvăluit că FRF intenționează să treacă la 18 formații, indiferent de deznodământul sezonului curent.

Pus să comenteze pe seama acestui subiect, Burleanu a mărturisit că nu se pune problema ca formatul Ligii 1 să fie schimbat. Cu toate acestea însă, șeful de la Casa Fotbalului a declarat că, în momentul de față, se lucrează la modificarea sistemului din Cupa României, iar federalii au angajat deja o firmă specializată care se ocupă de analiza competiției.

Nu mai suntem într-o situație de criză astăzi care să ne permită intervenția în ceea ce privește modificarea sistemului competițional. Nu va avea loc nicio schimbare în ceea ce privește acest sezon. Lucrăm cu firma de consultări HyperCube. Singura analiză pe care o avem este cea legată de formatul Cupei. Alte discuții nu avem despre formatul competițional”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul conferinței de presă de prezentare a lui Edi Iordănescu.

Mirel Rădoi e sigur că Dinamo nu va retrograda

„Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, Dinamo nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

Citește și Răzvan Burleanu a lămurit lucrurile! De ce nu a mai ajuns Adrian Mutu la echipa naţională

liga 1frfdeclaratiiburleanu