Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 16:52,
Petra Selmeci
Petra Selmeci

Poveștile din sport sunt mereu surprinzătoare, iar o asemenea poveste are loc și la Roland Garros, una care arată că trecutul poate fi adus mereu în prezent.

 

Așa se întâmplă și cu antrenoarea unei finaliste la turneul francez. Amarissa Kiara Toth (18 ani) s-a calificat în finala la dublu la junioare, unde, alături de colega Maria Bondarenko, au pierdut în fața perechii format din Alexandra Eala, din Filipine, și Oksana Selekhmeteva, din Rusia, scor 0-6, 5-7.

Sursa foto: Facebook

O mare parte din parcursul încheiat în ultimul al finalei de la Roland Garros al jucătoarei din Ungaria se datorează și antrenoarei acesteia, Petra Selmeci. În această săptămână, presa din Ungaria a scos la iveală detalii mai puțin știute din trecutul femeii.

 

Antrenoarea de 37 de ani este o fostă jucătoare de tenis profesonistă, dar fără să aibă rezultate notabile. Lucrează de mai mulți ani în cadrul Federației Maghiare de Tenis și conduce departamentul responsabil cu tinerele talente și competiții din țara vecină.

Sursa foto: ProSport

Însă înainte de a urma calea antrenoratului, conform cotidianului Blikk, Petra Selmici a fost actriță de filme pentru adulți în perioada 2001-2005, sub pseudonimul Tiffany Roug, perioadă în care a jucat în mai bine de 11 filme.

 

În lumea tenisului maghiar se știe cine a fost Petra Selmici, dar asta nu a împiedicat angajarea ei în cadrul federației, iar acum, alături de Amarissa Kiara Toth, ajunge să aibă succes la Roland Garros ca antrenoare.

 

CITEȘTE ȘI –>> VISUL FRUMOS S-A TERMINAT! IRINA BEGU ȘI COLEGA EI, ELIMINATE ÎN SEMIFINALE DE LA ROLAND GARROS

realitateaPetra Selmeciroland garrosAmarissa Kiara Tothtenis