Trei dintr-o lovitură! Anamaria Prodan începe în forță campania de transferuri la Clinceni

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 14 decembrie 2021, ora 09:44,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Impresara s-a reîntors recent în fotbalul românesc și a preluat Academica Clinceni, formație care în acest moment este ultima în Liga 1!

Așa cum v-am anunțat în exclusivitate la Realitatea Sportivă, Anamaria Prodan a devenit investitor la gruparea ilfoveană și are planuri mari începând de anul următor. Concret, presa din Italia anunță că agentul este gata să transfere trei fotbaliști din peninsulă, alături de care speră să se salveze de la retrogradare.

„Anamaria Prodan, fostul președinte de la Hermannstadt, a cumpărat Academica Clinceni, un club românesc din prima ligă. Și o linie directă va fi deschisă către Italia. Discuțiile progresează, Anamaria Prodan este serioasă. Academica Clinceni plănuiește un viitor mai ambițios”, au notat italienii.

Potrivit informațiilor din partea tuttomercatoweb, primul pe listă este Matteo Ardemagni (34 de ani), atacant care evoluează la Frosinone în Serie B. Italianul, cu 102 de goluri în cele 440 de meciuri jucate în cariera sa, intră curând în ultimele 6 luni de contract cu echipa sa. 200.000 de euro este cota de piață a lui Matteo Ardemagni, conform Transfermarkt.

A doua țintă a impresarei este Lorenzo Lollo, mijlocaș central la Bari. Fotbalistul nu a jucat decât două minute în acest sezon pentru formația din al treilea eșalon italian.  375.000 de euro este cota de piață a acestuia.

Ultimul nume menționat de italieni este Giuseppe Rizzo. Acesta este tot mijlocaș central și evoluează, de asemenea, tot în a treia ligă italiană. Rizzo aparține de Pescara și a adunat 14 meciuri în actuala ediție. 300.000 de euro  este cota de piață a fotbalistului în vârstă de 30 de ani.

Citește și EXCLUSIV | BREAKING NEWS! ANAMARIA PRODAN, DE NEOPRIT! ECHIPA DE LIGA 1 LA CARE DEVINE PATRON

 

anamaria prodanacademica clincenitransferuri clincenideclaratii