EXCLUSIV | BREAKING NEWS! Anamaria Prodan, de neoprit! Echipa de Liga 1 la care devine patron

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 22:08,

Anamaria Prodan, unul dintre cei mai de succes impresari de fotbalişti din România, se implică din nou în fotbalul din Liga 1.

Impresarul şi mai nou mogul de presă de 3 săptămâni, a devenit unul din patronii echipei Academica Clinceni. Jucătorii echipei sunt încantați de ideea de a lucra cu managerul care a făcut performanță cu ei la cel mai înalt nivel. Despre Anamaria Prodan este cunoscut faptul că are o relație de prietenie de foarte mulți ani cu primarul Clinceniului.

Anamaria nu a comentat niciodată informația care circula de ceva timp printre jucatori, rugându-i însă să nu discute direct acest lucru. Jucătorii de suflet ai Ananamariei, Gardoş, care i-a fost aproape la FCSB, Pârvulescu la fel, Achim. Toți sunt fericiți, căci managerul Prodan are o relație specială cu jucătorii. Ana se pare ca are un asociat care îi este prieten de mare încredere si la fel ca la Sibiu, se pare că echipa Clinceniului o să strălucească în curând.

Echipa Academica Clinceni se află în acest moment pe locul 15 în Liga 1, cu 10 puncte în clasament, după ce a avut un început de sezon mai dificil.

,,Anamaria Prodan este în divorț de Reghe şi strălucește mai tare ca niciodată, devenind mogul de presă, investind 1 milion de euro în CRIPTO SUPERKOIN. În ciuda ședințelor foto ale soţului ea se distrează teribil cu prietenii pe seama lui şi își mărește averea zi de zi, descătușată fiind din povestea urâta alături de Reghe. Cariera lui Reghecampf se pare că este în cădere liberă de mulți ani, iar la final cine râde, râde mai bine, se pare.’‘, susţine o sursă apropiată de femeia de afaceri în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN I-A DAT DECISIVA LUI GIGI BECALI: ”VORBEȘTE ÎN ORAȘ CĂ MĂ VA DISTRUGE! AȘTEPT CU INTERES. IES PE INTERVAL!”

realitatealiga 1anamaria prodanfotbalpatron academica clinceniacademica clinceni