Trei dintr-o lovitură! Un fotbalist de 25 de ani a murit de COVID-19! L-au urmat tatăl și unchiul său

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 29 mai 2020, ora 18:05,
coronavirus
coronavirus

O adevărată dramă s-a petrecut în Bolivia unde trei membri ai aceleiași familii au decedat după ce s-au infectat cu noul virus din China. 

Primul a pierdut bătălia cu boala Deibert Guzman, fotbalist al unei echipe de liga secundă din țara sud-americană. Acesta locuia în orașul Trinidad și avea doar 25 de ani. Primele simptome în cazul lui au apărut pe 15 mai, iar infecția a avut o evoluție greu de oprit în ciuda eforturilor medicilor. Tânărul era căsătorit și avea și doi copii. Dar drama familiei sale nu s-a oprit aici.

Tatăl său a decedat după alte câteva ore din cauza aceleași maladii care face ravagii în toată lumea. Iar unchiul său, directorul tehnic al unei echipe de primă divizie a căzut și el victimă coronavirusului la scurt timp, șocând o țară întreagă. Afectată de tragedia care a zguduit fotbalul bolivian, federația din țara sud-americană s-a oferit să ajute familia îndoiliată.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Orgie SEXUALĂ cu prostituate, droguri şi alcool! Imaginile cu un cunoscut arbitru au apărut pe internet

decestatafotbalistunchiboliviacoronavirus