Trei plecări oficializate astăzi la Dinamo! Cine a părăsit haita

Articol de George Drafta - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 14:17,
Dinamo s-a despărțit de trei jucători determinanți
Dinamo s-a despărțit de trei jucători determinanți

„Câinii” s-au despărțit cu mai puțin de o săptămână înaintea primului meci din noua ediție a Ligii 1 de alți trei jucători. 

Ante Puljic, Adam Nemec și Diego Fabbrini și-au reziliat astăzi contractele cu echipa roș-albă, nemulțumiți fiind de faptul că roș-albii le pregăteau o reducere salarială în contextul intrării în insolvență a clubului din Ștefan cel Mare. Decizia a fost motivată de administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.  Iar cei trei nu vor fi ultimii plecați în această vară de la formația preluată recent de Dario Bonetti.

„Am văzut tot felul de variante în legătură cu cei trei. Lor le-am denunțat contractele pentru că nu ne-am înțeles pentru reducerea salariilor. Legea insolvenței permite asta. Suntem în curs de reziliere pe cale amiabilă și contractului cu Vlad Achim. Până acum se făcea bugetul în funcție de cheltuieli, iar lumea se întreba dacă există bani.

Nu va mai fi așa. Vom vedea pe ce bani ne bazăm, din sponsorizări și drepturi TV, facem un buget și ne vom încadra în el.Dinamo poate ieși din insolvență, dar trebuie să fim consecvenți. După ce lucrurile se vor mai liniști, următorul pas ar fi să găsim un investitor”, a fost explicația lui Zăvăleanu pentru Gazetă. 

Anunțul plecării lui Puljic, Nemec și Fabbrini a fost publicat inclusiv pe contul oficial al clubului de pe o rețea de socializare.

„Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale cu jucătorii Ante Puljic, Diego Fabbrini și Adam Nemec,  Pe această cale le transmitem mult succes în carieră! 91 de partide și 4 goluri a adunat Ante Puljic pentru Dinamo București în două perioade, 2015-2016 și 2019-2021. A jucat 76 de meciuri în Liga 1, 14 în Cupa României și unul în Cupa Ligii. 58 de meciuri a jucat Diego Fabbrini pentru Dinamo București în două sezoane competiționale, 2019-2020 și 2020-2021. Mijlocașul italian a înscris 4 goluri în tricoul alb-roșu. 25 de goluri în 98 de jocuri a marcat Adam Nemec pentru Dinamo București în două perioade, 2016-2018 și 2020-2021. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii în 2017 cu echipa noastră”, se arată în comunicatul respectiv. 

 

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI, EXPLICAȚII PENTRU REFUZUL DE A-L LUA PE DEIAN SORESCU: „CE SĂ FAC CU EL?”

dinamorezilieri contracteFabbrinirealitateaNemecpuljic