„Tricolorii” sunt motați înaintea meciului cu Belgia: „Victoria cu Ucraina ne dă energie şi încredere”

Articol de Gabriel Ion - Publicat vineri, 21 iunie 2024, ora 22:29,
România
România

Fundaşul Radu Drăguşin a afirmat că victoria naţionalei de fotbal a României cu Ucraina, 3-0, le dă energie şi încredere „tricolorilor” pentru partida cu Belgiei.

Belgia este net superioară Ucrainei, recunoaște Drăguşin

Jucătorul român spune că Belgia este net superioară Ucrainei, având în vedere că are în componenţă jucători care evoluează la echipe de top și speră ca suporterii români să creeze la Koln aceeaşi atmosferă frumoasă ca la partida din prima etapă a grupelor, la meciul cu Ucraina.

„Cu siguranţă ne-am bucurat, am fost fericiţi o perioadă, dar cum a trecut, suntem pregătiţi pentru acest meci, îl pregătim din toate punctele de vedere. Avem o energie şi o încredere în plus datorită meciului pe care l-am făcut iar acest lucru ne dă un moral foarte bun. Presiunea am simţit-o de la începutul preliminariilor. Am jucat mereu cu presiune. Nu există să nu joci cu presiune când eşti la echipa naţională, dar am ridicat ştacheta cu această victorie şi oamenii aşteaptă în continuare o prestaţie foarte bună şi, de ce nu, o victorie. Noi suntem încrezători, avem încredere în mijloacele noastre că putem face o partidă foarte bună mâine”, a afirmat Drăguşin.

El speră ca linia de apărare a României să facă faţă atacurilor belgiene: „Atât eu cât şi colegii mei avem un moral foarte bun. Victoria cu Ucraina a fost un moment special pentru noi toţi, am simţit o emoţie de nedescris, nemaiîntâlnită până acum. Sperăm să aducem acest lucru şi în teren mâine seară şi la finalul acestei partide să ne bucurăm. Încrederea mi-o dă echipa noastră, pentru că am întâlnit adversari puternici şi la echipa Ucrainei, la un nivel foarte ridicat. Voi încerca alături de colegii mei să îi oprim pe belgieni, pentru că acesta este rolul nostru de fundaşi, să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat pozitiv”.