EXCLUSIV | Detalii incredibile, după ce trofeul EURO 2020 s-a prăbuşit la Bucureşti: ,,E puţin strâmb! S-a încercat muşamalizarea evenimentului”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 25 aprilie 2021, ora 17:12,
Trofeu Cazut euro 2020
Trofeu Cazut euro 2020

Trofeul EURO 2020 s-a prăbuşit astăzi, la Naţional Arena, după ce o rafală de vânt a lovit mai puternic panourile din spatele cupei.

Atât panourile din spatele cupei, cât şi trofeul propriu-zis s-au prăbuşit direct pe reporterul Realitatea Plus, Diana Şandru.

campionatul european

Prezentă la evenimentul de la Naţional Arena, Diana Şandru a relatat cum au lucrurile când trofeul Euro 2020 a căzut. Aceasta spune că trofeul este acum puţin strâmb, iar ogranizatorii au încercat muşamalizarea acestui fapt.

,,După ce s-a terminat conferinţa de presă, organizatorii au ţinut de panourile respective până a terminat presa cu toate declaraţiile, iar în momentul în care unul dintre organizatori nu a fost atent, a bătut vântul mai tare, panoul respectiv care era susţinut de un cadru metalic a căzut din cauza unei rafale mai puternice vânt şi atunci s-a prăbuşit peste mine şi peste cupă. Cupa a căzut, nu pot să pun că este îndoită, e puţin strâmbă, dar nu este ceva ireparabil.

Cred că evenimentul a încercat a fi muşamalizat. Nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat, pentru că totuşi a fost un eveniment internaţional. S-a încercat muşamalizarea situaţiei.

A fost mai mult şocul de moment. A avut rezonanţa aceea când a căzut, pentru că cupa este foarte grea. În momentul în care a căzut s-a îndoit puţin. După ce a căzut, organizatorii au venit, au ridicat cupa şi toată lumea s-a făcut ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Sinceră să fiu, m-a durut puţin. Oricum, panourile respective începuseră să se clatine, ele au fost asigurate în timpul evenimentului, însă după ce s-a terminat conferinţa de presă au fost ridicaţi suporţii aceia de nisip.”, a declarat Diana Şandru, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi VIDEO EXCLUSIV| Imaginile zilei pe Naţional Arena! Trofeul EURO 2020, gata să se facă bucăţi la Bucureşti

evenimentrealitateanational arenaeuro 2020trofeudiana sandru