Țucudean poate să plece la vară de la CFR Cluj! Ce oferte a primit

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 04 aprilie 2019, ora 13:58,
tucudean
tucudean

George Țucudean n-a mai jucat pentru CFR Cluj de o lună, din cauza unor probleme la inimă, dar a rămas golgheterul Ligii 1. Atacantul este urmărit de mai multe echipe din Europa și SUA și ar putea să plece la vară.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Țucudean (27 de ani), care a înscris 17 goluri în acest sezon de campionat.

Adrian Pigulea, impresarul lui George Ţucudean, a dezvăluit că atacantul ardelenilor a refuzat o ofertă de la Rapid Viena, clubul austriac la care joacă Andrei Ivan.

Rapid Viena a făcut o ofertă concretă. A fost o discuție și cu Nantes, dar cei de acolo nu au făcut nicio ofertă concretă. Cu Rapid Viena nu s-a concretizat pentru că oferta nu a fost pe placul celor de la CFR, dar nici oferta financiară pentru George nu a fost una așa cum își dorea el. Lucrurile rămân deschise pentru la vară.

George a fost propus în campionate puternice precum Franța, Italia, Austria, Elveția, chiar și MLS. Perioada de transferuri din iarnă a fost puțin atipică, datorită criteriilor financiare care le-au fost impuse echipelor. Echipele care au fost interesate de George erau în imposibilitatea de a plăti sume mari, pentru că nu ar fi respectat fair play-ul financiar„, a spus Pigulea la DigiSport.

În clasamentul golgheterilor din Liga 1, Țucudean este urmat de Harlem Gnohere, Elvir Koljic și Alex Mitriță, fiecare cu câte 13 reușite.

tucudeantransferrapid vienacfr clujliga 1george tucudeanoferta