Turcii nu îi dau pace lui Șumudică! Atac din partea antrenorului de la Gaziantep: „S-a umplut paharul!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 19:31,
sumudica rizespor

Desemnat cel mai bun antrenor al Turciei la finalul anului trecut, Marius Șumudică este liber de angajament în acest moment după despărțirea de Rizespor!

Tehnicianul român a reușit să surprindă pe toată lumea prin performanțele sale de la Gaziantep, asta după ce a izbutit chiar să ajungă pe prima poziție în Superliga Turciei în acest sezon. Plecat cu scandal din cauza unor declarații făcute, Marius Șumudică se pare că nu scapă de furia oficialilor clubului, care l-au atacat din nou.

Acum, fostul atacant a dezvăluit că a fost sunat recent de jurnaliștii din Turcia, care i-au spus că actualul antrenor al lui Gaziantep, Ricardo Sa Pinto, s-a plâns de modul de lucru al jucătorilor din mandatul său. Imediat după ce a aflat aceste lucruri, Șumudică i-a răspuns și el lui Sa Pinto, despre care a spus că i-a lăsat pe mână o echipă foarte bună, cu șanse la cupele europene, iar el a transformat-o într-o formație de mijlocul clasamentului.

sa pinto sumudica

„M-au sunat ziarişti turci să-mi spună că domnul Sa Pinto a declarat că jucătorii săi nu sunt profesionişti şi că nu s-au debarasat de ce făceau când lucrau cu Şumudică. Adică?

Mi se pare urât. Foarte urât să-ţi ataci jucătorii şi pe fostul antrenor când tu conduci echipa de atâtea luni. Ca antrenor ştiu că nu e tocmai frumos să vorbeşti despre alţi antrenori şi cu atât mai puţin despre cei care ţi-au luat locul, dar mă deranjează.

Echipa aceea, construită de mine, juca minunat, avea rezultate şi sunt sigur că am fi prins cupele europene. Lui Sa Pinto i-am lăsat o maşină de curse utilată complet, pe care a condus-o ca un tractorist. Începător!

Păi se pot compara cele două perioade ale echipei? Este păcat şi sunt foarte dezamăgit că un nume important în fotbalul european poate să spună aşa ceva. Şi nu e prima dată când o face, dar tocmai din respect pentru trecut am tăcut. Acum s-a umplut însă paharul!”, a declarat Şumudică, potrivit Digi Sport.

Citește și Marius Şumudică îşi anunţă revenirea ,,în iarbă”: ,,Vreau să merg undeva să fac performanţă! Îmi doresc să fac ceva”

gaziantepscandalsa pintosuperliga turcieideclaratiirealitateasumudica
begu roland garros

Visul frumos s-a terminat! Irina Begu și colega ei, eliminate în semifinale de la Roland Garros

craiova-9

Doi dintr-un foc pentru CSU Craiova. Cu ce jucători s-a întărit echipa olteană