U Craiova 1948, eliminată în şaisprezecimi! „Ion Oblemenco” nu le-a purtat noroc

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 16:48,
CRAIOVA timisoara

Stadionul Ion Oblemenco nu i-a purtat noroc liderului din Liga 2. U Craiova 1948 a ieşit din Cupa României după ce a pierdut acasă cu ASU Poli Timişoara. 

Craiova lui Adrian Mititelu a revenit pe Ion Oblemenco şi a deschis scorul în meciul cu ASU Poli Timişoara din şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Compagno a marcat după opt minute.

Oaspeţii au întors însă rezultatul. Bălan a făcut henţ în propriul careu, iar Munteanu a transformat lovitura de la unsprezece metri. Două minute mai târziu, Baeten a fost eliminat, iar oltenii au rămas în inferioritate numerică.

După pauză, ASU Poli a primit încă un penalty. Ivanovici a căzut în careu şi tot el a transformat pentru 2-1. Timişoara a scăpat de emoţii în final. Manea a scăpat pe contraatac şi a închis tabela la 3-1 în favoarea echipei lui Dan Alexa, care merge în optimile Cupei.

Craiova a treminat meciul în nouă oameni. Diakite a primit şi el cartonaşul roşu în minutul 88.

„Am preferat să jucăm cu jucătorii care au mai evoluat, ne-am dorit foarte mult să  câştigăm în primul rând pentru suporterii noştri. Suntem o echipă susţinută de suporteri, care îşi doreau foarte mult să mergem mai departe în Cupă” – Dan Alexa, antrenor ASU Poli Timişoara.

asu polidan alexastadioncupa romanieicraiova 1948ion oblemenco
Ion-Crăciunescu

Ion Crăciunescu vine la Realitatea Sportivă! Ediție specială, astăzi, de la ora 18:00, la Realitatea Plus

EURO 2020- profimedia-0590506911

Blestemul EURO 2020! După momentele cu Eriksen, un copil de doar 8 ani și-a pierdut viața