UEFA, ultima decizie cu privire la meciul FCSB-Slovan! Ce mai poate face clubul roș-albastru în cursul zilei de astăzi

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 11:26,
UEFA

FCSB a primit de la UEFA o mână de ajutor de care poate profita pentru meciul din această seară contra cehilor. 

În condițiile total speciale în care 15 jucători sunt indisponibili pentru meciul din turul trei preliminar al Europa League, UEFA a decis ca FCSB să mai poată transfera jucători pentru duelul cu Slovan de diseară, până astăzi la ora 15, scrie antenasport.ro. Astfel, echipa condusă de Gigi Becali mai primește un răgaz pentru a transfera fotbaliști cu care să încerce să lupte pentru calificare diseară la Giurgiu.

Până în acest moment, Goran Karanovic și David Caiado, ambii aduși urgent de FCSB de la Hermannstadt, sunt primele două mutări făcute de latifundiarul din Pipera. Pe ultima sută de metri FCSB mai dă un atac pentru înregimentarea celor 4 jucători de la Astra pentru care negocierile au eșuat în cursul serii de ieri.

Potrivit protocolului UEFA, pentru ca FCSB să poată disputa partida cu Slovan Liberec, trebuie să aibă 13 jucători valizi, dintre care unul să fie trecut ca portar. Jucătorii care vor fi transferaţi vor fi testaţi pentru COVID-19, iar dacă rezultatele vor fi negative, aceştia vor fi trecuţi pe lista UEFA şi vor avea drept de joc diseară.

Partida FCSB-Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League este programată în acestă seară de la ora 20:30 și va avea loc pe stadionul Maria Anastasovici, din Giurgiu.

Citește și Fotbalistul care a refuzat să meargă la FCSB doar pentru meciul cu Slovan: “Ne gândeam să facem un lucru bun pentru România!”

fcsbrealitateauefatermen limitaslovan liberecEuropa Leaguecoronavirustransferuri
2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final

fcsb

„Pariurile” lui Gigi Becali, primele imagini în tricoul FCSB-ului! Ce numere și-au ales jucătorii