ULTIMA ORĂ | Adrian Mititelu rămâne în închisoare! Instanța i-a respins cererea de eliberare

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 18:14,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a primit o veste grea în urmă cu puțin timp, după ce a aflat că va rămâne în continuare în spatele gratiilor!

Adrian Mititelu se află de opt luni închis la Penitenciarul Craiova-Pelendava. Patronul celor de la FC U a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova, la 5 noiembrie, la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală în dosarul transferului lui Mihai Costea, de la U Craiova la FCSB, în 2011.

Cu toate acestea, Mititelu spera să scape mai devreme din detenție, dacă Curtea de Apel Craiova soluționa contestația în anulare admisă în principiu pe 9 iunie. Verdictul judecătorilor a fost unul în defavoarea finanțatorului oltean, care va rămâne în continuare închis, potrivit informațiilor Pro Sport.

adrian-mititelu-fc-u-craiova

„Respinge contestaţia formulată de condamnatul Mititelu Adrian Marin ca nefondată. Obligă contestatorul condamnat la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în soluția pe scurt emisă de instanță.

Citește și REPLICĂ PE MĂSURĂ PENTRU ADRIAN MITITELU JR., DUPĂ ULTIMELE DECLARAȚII: „NU AI BANI, STAI ACASĂ!”

inchisoarerealitateaadrian mititelu