Replică pe măsură pentru Adrian Mititelu Jr., după ultimele declarații: „Nu ai bani, stai acasă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 16:30,
ADRIAN MITITELU JUNIOR
ADRIAN MITITELU JUNIOR

Rămas să conducă clubul după arestarea tatălui său, Adrian Mititelu Jr. a vorbit aseară despre problemele întâmpinate în ceea ce privește transferurile de jucători, din cauza comisioanelor cerute de impresari!

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit principalul motiv pentru care echipa sa nu s-a mișcat așa cum s-ar fi așteptat pe piața transferurilor. Mititelu Jr. s-a plâns de modalitatea în care agenții de fotbaliști lucrează cu echipele de club și a mărturisit ce sume ar cere aceștia pentru o tranzacție.

La scurt timp după ce Adrian Mititelu Jr. a făcut aceste declarații, impresarul Laurette Nogo, cea care i-a adus în România pe Patrick Ekeng și Jordan Mustoe. a ținut să îi răspundă acestuia prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Agentul i-a transmis patronului de la FC U că mai bine stă acasă, decât să se plângă de pretențiile celor care reprezintă drepturile fotbaliștilor.

„Măi băiatule, revino tu cu picioarele pe pământ! Vrei jucători? Nu te plânge că au impresari. Nu o să primești jucători buni fără impresar. Nu ai bani, stai acasă și privește fotbalul, nu încerca să devii Becali”, a scris Laurette Nogo pe contul său de Faceboook.

Ce a declarat Mititelu Jr.

„Jucătorii de valoare nu ajung în două zile, negociezi cu ei, sunt tratative, apar probleme, apar impresari. Fiecare transfer s-a făcut cu acordul și îngăduința lui Adrian Mutu. Noi negociem cu impresarii, iar ei îngreunează foarte rău procesul. Ei se gândesc doar la comisionul pe care îl iau ei. Eu am nimerit la echipă de fotbal în Liga 2 impresari care au luat primă de promovare, iar jucătorii nu. Cer 10.000, 20.000, 30.000 de euro. Ei nu se gândesc la jucători. Acești impresari îi mănâncă. Ei își iau și bonusuri de performanță, așa e practica acum.”, a spus patronul Craiovei, potrivit Digi Sport.

Citește și ADRIAN MITITELU JR. S-A LOVIT DE „IMPACTUL” LIGII 1: „DEJA E O PROBLEMĂ PENTRU JUCĂTORI!”

mititelu jrfc u craiovarealitateadeclaratiilaurette nogoimpresariliga 1