VIDEO | CFR atacă Liga 1 și Conference League în haine noi! Cum arată noile echipamente ale ardelenilor

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 20:53,

Campioana României și-a prezentat în urmă cu doar câteva momente noul echipament în care va evolua atât în competiția internă, cât și în Conference League!

„Feroviarii” vor debuta peste doar câteva zile în noua competiție înființată de UEFA, acolo unde vor juca pe terenul celor de la Jablonec, în grupa D din Conference League. Elevii lui Dan Petrescu speră să pornească cu dreptul în noua campanie europeană și să spele rușinea ultimelor rezultate înregistrate pe plan european.

Până atunci însă, clujenii au prezentat în această seară echipamentul pe care îl vor îmbrăca pentru restul sezonului. Jucătorii CFR-ului se vor bucura însă de noile haine abia din luna octombrie, însă fanii pot achiziționa noile tricouri la începutul săptămânii viitoare.

„Începem grupele UEFA Europa Conference League în noul tricou VaporKnit lll! Începând cu luna octombrie, acesta va fi tricoul pe care băieții îl vor îmbrăca și în meciurile din Liga 1. De săptămâna viitoare tricoul va putea fi achiziționat din FanShop-ul CFR de la Tribuna 2.

Realizat din 100% fibră de poliester reciclată, noul tricou al campioanei României duce tehnologia Nike VaporKnit la un alt nivel privind capacitatea ridicată de uscare rapidă. Firele tricoului au fost concepute cu scopul de a combate agățarea lui și de a-l împiedica să devină mai greu datorită umezelii”, a fost mesajul postat de campioană pe pagina de Facebook.

Citește și EXCLUSIV | NELUȚU VARGA, LĂUDAT PENTRU DECIZIA SA: „A LINIȘTIT APELE PRIN ADUCEREA LUI DAN PETRESCU!”

cfr clujechipament cfrliga 1realitatea