ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu, ca și demis de la CFR! Antrenorul cu care s-ar fi înțeles deja Neluțu Varga

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 21 octombrie 2021, ora 12:23,
Dan Petrescu CFR
Dan Petrescu CFR

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a ajuns la un acord luna trecută cu patronul Neluțu Varga pentru a reveni pe banca campioanei României!

Dan Petrescu a revenit astfel în antrenorat, după mai multe luni în care s-a aflat liber de contract. „Bursucul” a așteptat o propunere serioasă după despărțirea de turcii de la Kayserispor, unde a reușit să stea doar câteva etape. Petrescu s-a întors la echipa alături de care a obținut cele mai mari performanțe din postura de manager și spera să încununeze finalul acestui sezon cu un nou titlu de campion.

Cu toate acestea, ultimele rezultate l-au făcut pe patronul Neluțu Varga să ia o decizie cu totul neașteptată. Concret, potrivit informațiilor Eurosport, conducătorul ardelenilor se află în negocieri avansate cu Ladislau Boloni. Antrenorul, rămas liber de contract după despărțirea de Panathinaikos, a refuzat-o săptămânile trecute pe Sepsi Sf. Gheorghe, însă acum este pe cale să îi preia pe „feroviari”.

Potrivit sursei menționate mai sus, în cazul în care nu va ajunge la un acord cu Boloni, Neluțu Varga îl are ca variantă de rezervă și pe Adrian Mutu. „Briliantul” este și el liber de angajament în momentul de față, după despărțirea de FCU Craiova, iar numele său a fost de mai multe ori vehiculat ca o soluție pentru banca campioanei României.

În momentul de față, singurul motiv care îl ține încă pe Dan Petrescu la CFR e clauza de reziliere de 400.000 de euro. Cu toate acestea, conducerea ardelenilor pare că ar fi dispusă să achite și această sumă impresionantă, după episodul cu Marius Șumudică.

Citește și DAN PETRESCU SE TEME PENTRU POSTUL SĂU LA CFR CLUJ! DRUM LIBER CĂTRE NAȚIONALA ROMÂNIEI?

dan petrescurealitateacfrboloniliga 1