ULTIMA ORĂ | Florin Tănase, ofertă concretă de la un club din Europa! Prima reacție a lui Gigi Becali

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 11:13,
Florin Tănase
Florin Tănase

Căpitanul roș-albaștrilor nu duce lipsă de oferte la ora actuală, astfel că o plecare a sa în această iarnă devine din ce în ce mai posibilă!

Florin Tănase a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai FCSB-ului din ultimele sezoane, iar evoluțiile sale în tricoul vicecampioanei României l-au adus pe acesta pe radarul cluburilor din străinătate. După ce a dezvăluit că are o ofertă din Zona Golfului, decarul roș-albaștrilor a mai primit o propunere de ultim moment.

Potrivit informațiilor lui Gigi Becali, decarul FCSB-ului este curtat și de o formație din Ungaria. Cu toate acestea însă, afaceristul din Pipera este de părere că Florin Tănase nu va da curs acestei propuneri, în ciuda faptului că își dorește mai mult decât oricând să facă pasul peste hotare.

„A fost o ofertă din Ungaria, dar nu se duce Tănase în Ungaria”, a spus Gigi Becali, potrivit Pro X.

5.000.000 de euro este cota de transfer a căpitanului celor de la FCSB, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea “roș-albaștrilor”, după venirea de la Viitorul Constanța. 205 meciuri, 69 de goluri și 38 de pase de gol este bilanțul total al lui Florin Tănase în tricoul roș-albaștrilor.

Citește și OCTAVIAN POPESCU, SCOS LA VÂNZARE DE GIGI BECALI: „PE ACOLO SE ÎNVÂRTE LA ORA ASTA!”

declaratiigigi becaliliga 1florin tanasefcsb