ULTIMA ORĂ | Giovanni Becali, internat de urgență la Spitalul Floreasca! Impresarul va fi operat

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 23:30,

Cunoscutul agent de fotbaliști se află chiar în acest moment la Spitalul de Urgență Floreasca, acolo unde urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale!

Giovanni Becali se confruntă cu probleme de sănătate. Ajuns la 69 de ani, unul dintre cei mai importanți impresari din fotbalul românesc din ultimii ani acuzat în mai multe rânduri dureri în zona splinei și urmează să fie operat. Potrivit informațiilor Fanatik, medicii îi vor efectua o splenectomie în perioada imediat următoare.

Agentul a fost protagonistul multor transferuri de răsunet de-a lungul anilor, cele mai recente fiind cele ale lui Dennis Man, Valentin Mihăilă, Alexandru Cicâldău sau Olimpiu Moruțan. Cu toate aceste, Giovanni Becali nu are de gând să se lase și anunța în urmă cu câteva săptămâni că există posibilitatea să intermedieze și alte mutări pe viitor la Galatasaray.

Alex Cicâldău și Giovanni Becali, sursa foto: PROSPORT

„Au luat deja doi jucători români. Vreți să facă colonie acolo? Se poate să mai transfere pe cineva, vom vedea. Totul depinde acum de Cicâldău și Moruțan. Dacă ei vor evolua bine, probabil cei de acolo se vor gândi și la un alt român, dar deocamdată haideți să ne mulțumim cu cei de acum, să fim alături de ei și să îi sprijinim. Trebuie să ținem cu ei și să nu sărim cum au o evoluție mai puțin bună!” a spus Giovanni Becali, pentru Realitatea FM.

Citește și PELE, VICTORIE ÎN MECIUL CARIEREI! FOSTUL MARE FOTBALIST BRAZILIAN A IEȘIT DE LA TERAPIE INTENSIVĂ

Giovanni Becaliinternatoperatie