ULTIMA ORĂ | Mirel Rădoi, întâlnire decisivă cu FRF! Cum a forțat negocierile și răspunsul final

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, ora 10:25,
Mirel Rădoi și Răzvan Burleanu
Mirel Rădoi și Răzvan Burleanu

După victoria din octombrie cu Armenia, Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la echipa națională la sfârșitul preliminariilor, lucru ce s-a și întâmplat în urma meciului cu Liechtenstein.

Totuși, deși a specificat că nu va mai rămâne la conducerea băncii tehnice, acesta a fost convins de conducătorii Federației Române de Fotbal să vină la masa tratativelor pentru prelungirea înțelegerii.

Conform playsport.ro, discuția decisivă între cele două părți a avut loc vineri, iar Mirel Rădoi s-a arătat interesat să continue. Dovadă stau condițiile puse de acesta pentru a prelungi colaborarea.

Concret, tehnicianul de 40 de ani a cerut de la Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, un contract valabil pe cinci ani și salarii mărite pentru staff-ul său. De menționat este faptul că acesta nu a adus în discuție și cu cât va fi el remunerat.

Lucrurile s-au tensionat atunci când Mirel Rădoi i-ar fi reproșat președintelui de la Federație că nu a fost alături de el în momentele dificile, cel mai greu fiind cel din octombrie, la primul anunț al tehnicianului că va pleca.

În cele din urmă, după lungi discuții și negocieri, Mirel Rădoi nu a ajuns la o înțelegere cu cei doi reprezentanți FRF, astfel că a refuzat propunerea acestora de a mai continua în postura de selecționer al României.

CITEȘTE ȘI –>> GICĂ HAGI, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE I S-A PROPUS POSTUL DE SELECȚIONER: „DISCUȚIILE AU DURAT DOUĂ ORE!”

negocierimihai stoichitaechipa nationalafrfmirel rădoirazvan burleanurealitateaselectioner