ULTIMA ORĂ | S-a încheiat telenovela Stanciu la Galatasaray! Președintele Slaviei a dat răspunsul final

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 12:47,
Stanciu, sursa- Profimedia Images
Stanciu, sursa- Profimedia Images

Unul dintre jucătorii de bază ai actualei generații a României, Nicușor Stanciu (28 de ani), traversează poate cea mai bună perioadă a carierei la echipa de club!

Considerat unul dintre liderii din acest moment al primei reprezentative, Stanciu a fost protagonistul unor evoluții de excepție pentru Slavia Praga, fiind desemnat cel mai bun jucător străin din Cehia la finalul sezonului precedent. Prestațiile sale au fost imediat remarcate de cluburile din străinătate, astfel că Galatasaray a insistat în ultimele săptămâni pentru aducerea internaționalului român.

Deși turcii titrau că negocierile dintre cele două cluburi sunt pe ultima sută de metri, Jaroslav Tvrdik, preşedintele Slaviei, a dat verdictul mult așteptat. Potrivit oficialului campioanei Cehiei, Stanciu nu va pleca în această vară de la echipă, deoarece este considerat unul dintre jucătorii de bază în vederea noului sezon.

Dacă va fi să plece în viitorul apropiat vreun jucător important de la Slavia, acela nu va fi Stanciu. Orice jucător este de vânzare, dar acela care pleacă nu trebuie să afecteze obiectivele clubului. Nicolae Stanciu este jucătorul Slaviei şi nu se va mişca nicăieri în acest moment şi se pregăteşte pentru startul campionatului şi turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a precizat Jaroslav Tvrdik, pentru televiziunea Nova, citat de sport.cz.

Astfel, turcii vor fi nevoiți să se reorienteze după refuzul celor de la Slavia Praga, iar Fatih Terim va trebui să găsească un număr zece pentru vicecampioana Turciei. Conform presei din țara semilunei, Galatasaray și-ar fi manifestat interesul pentru alți doi internaționali români, Dennis Man și Olimpiu Moruțan. Rămâne de văzut însă dacă clubul Cim Boom Boom va demara tratativele pentru tricolori.

Citește și MAN ȘI STANCIU, DORIȚI LA PACHET DE UN COLOS AL FOTBALULUI EUROPEAN! CE SCRIE PRESA DIN STRĂINĂTATE

transfer stanciustanciuslavia pragarealitateagalatasaray